Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolvslaget


Gå i vattnet
bjuder den torrskodde,
skuddar stoftet,

ler i solens flingfors,
ryttlar kroppen
oförytterligt
i osvikliga sekvenser,

observerad av gulnäbbarna,
mitt i Sveriges Radios tolvslag
som aldrig upphör,

tid efter annan
alldeles tolvslagen,
lämnad tidlös




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-02 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP