Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens vemod

Ibland
stannar skeendet upp
i en tystnad
som nästan lamslår
Ingenting andas
Närvaron
av tidens vemod
omsluter mig




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-04 15:32



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, i tystnad förstärks vemodet.
Ibland stannar tiden upp så det finns plats för återhämtning. Andrar gånger kan den skrämma och lamslå.
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP