Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur är det med dig?

Du är borta men du finns
och du måste slåss mot det fula som du minns
allt är över, allt är gjort
och när det tar slut på riktigt går det fort

Vi vill inte gå nånstans
så varför får vi ingen chans?
Varför ser du till att våra tankar är i obalans?
Varför är du så bestämd, faktiskt riktigt oförskämd?
varför tvingas vi förstå
varför du beter dig så?

Ingen tänker rusa ut och skrika
om vi gör det är det det att svika
men det är svårt att sitta där och höra
på allt du tycker att man ska göra

Tänk om du frågar: Hur är det med dig?

Du är ledsen, du är arg
tror du har det bättre som en ensam varg
men det där har gjort dig blind
och ditt liv försvinner som en hastig vind

Du säger ju bara nej
innan vi hunnit ropa hej
allt i våra ögon signalerar att vi älskar dig
du kan bara inte se allting som vi skulle ge
vi vill att du skrattar men allt du kan det är att le

Ingen tänker rusa ut och skrika
om vi gör det är det det att svika
och ingen vet exakt vad vi ska göra
men all din ilska, den kan vi höra

Tänk om du frågar: Hur är det med dig?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-05 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP