Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din dag är i nuet.

Visa kärleken i vardagen,
låt tankarna och gärningarna
styra dina handlingar.

Kärleken är fri.
Ju mera du brukar den
desto starkare och större
blir kärleksgåvan.

Lär av Jesus.

Ödmjuk kärlek kräver ingen förklaring,
svaret är endast medmänsklighet.

Gåvans mantra är att förutsättningslöst ge.

Det är inte vad man tänker
utan det är det man gör,
som förändrar tillvarons kontinuitet.

© Bosse 6 april 2020.




Övriga genrer (Kåseri) av Bossepoet från Österbotten
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-06 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten