Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn / Rauhallinen


avstånd ger konstnärligt hopp
ett vackert sår lovar ett nytt liv

varje dag ger både eld och förstörelse
och kvinnan lyser som en svan över mörkt vatten

/

etäisyys antaa taiteellista toivoa
kaunis haava lupaa uuden elämän

jokainen päivä tuo sekä tulta että tuhoa
ja nainen hehkuu kuin joutsen tumman veden yli




Fri vers (Fri form) av Fredrik Axelsson
Läst 149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-06 20:19



Bookmark and Share


  Rublev
Ja, vi behöver avstånd, rymd
för att kunna andas, se klarare, och hoppas. Och ja, det finns vackra sår, (kanske till och med heliga sår) med en renande smärta: att drabbas av livets ofrånkomlighet, det stora, djupa allvaret, då vi inte längre kan, vill fly. Och det lysande tecknet: kvinnan/den vita svanen över mörkt vatten!
2020-04-08

  Gunnar Hilén VIP
Hahaaaa..onpas kaunista !!!!!!!!!!

Det där blev vackert !!!!!!!!!!!
2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson