Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig älskat någon annan


Och Du mitt allt mitt allt
Kom tillbaka till mig
Mitt livsserum Den ende
som förstod vad jag menade
Alltid stod du upp för mig
och försvarade mig alltid
Kom tillbaka Kom tillbaka
dom slår ihjäl mig
säger en massa elaka saker
Älskling hjälp mig!

Det var på vintern i februari
Jag ville krama dig hårt och länge
men nuddade dig bara vid ärmen
Du sa stäng dörren jag fryser
Sedan for du iväg Titta där for du
Ivrig att resa och leva

hur du vinkade och jag vinkade
tillbaka Kom tillbaka!!!

Jag stod mitt på gatan och såg
hur du försvann runt hörnet
borta vid vägkorsningen
Sedan försökte jag inbilla mig att
du skulle återvända
Du kom hem och jag bad till gud
att du skulle ringa mig

Plötsligt ringde telefonen
Du hade blivit riktigt dålig och
förts till sjukhuset och du hade
skrikit och sparkat och
dragit i slangarna och kablarna
och varit riktigt besvärlig
Du tillhörde inte dom som sa
låt döden komma jag är beredd
Du skrek att du inte ville
Dom fick ge dig mycket morfin
för att du skulle stilla dig

Jag sa, "Hallå!?"
Någon svarade att du hade somnat in.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-08 00:10



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Så känslig och så ömt, ja vi vet ingenting om morgondagen, vi har olika liv men det här är livets villkor
2020-04-08

  Carola Viola Hedelius VIP
Aj , den kändes. Den växte mer som.
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP