Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa av situationen


som väntat breder Corona ut sig till övriga landet
enligt FHM
de menar 6 - 8 % av smittan kommer från människor
utan symptom och det är en rimlig förklaring till
varför smittan sprider sig på äldreboenden

isolering, håll avståndet så jämnas puckeln ut
då har sjukvården bättre möjlighet orka, utan även de
slås ut
det är viktigt göra det bästa av situationen
stanna hemma, håll kontakt med nära och kära
nu finns möjlighet fokusera på allt som tiden inte fanns
möjlighet förut
leva katastrofen i förväg direkt bortslösad tid
däremot viktigt följa råden från FHM
det är i stunder som dessa som människans förmåga
prövas för att kriser övervinna
och tänka på eget nytt sätt
tänka utanför sitt själv

Faktiskt riktigt irriterande se egoismen
stockholmarna visar, så fort solen visar sig
ingen är bättre både ung som gammal bär sig åt
så jag skäms att se på kanalen ute i vimlet
Hur kändes det för IVA läkaren som sliter dag och natt
med Coronasjuka, försöker rädda liv
orken ska inte behöva se ignorans inför vårdens arbete
visserligen har många stockholmare enbart en balkong
men visst finns det ytor och avstånd !!
FULLKOMLIGT KORKAT


anm,
dessvärre även andra skyltade bilar på väg till sommarboendet
visat sig även i vår stad handlar mat
lyssnar någon på maningar
varför har människan växt upp till
bortskämda barnungar




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av morgonstjärna VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-08 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP