Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möttes för ett ögonblick

Vi möttes för ett ögonblick
likt läppar i en kyss
Två enkla rader i en vers
av någon skrivna nyss

Födda ur en pennas flykt
på poetens mark
där sattes du och jag på pränt
på samma pappersark

Vi var en poesi som skrevs
när längtan släpptes fri
En tidig gryning i april
sammanfördes vi

I ögons lek och svärmeri
helt kort där tog vi mark
En pennas lust som sedan dog
på knölat pappersark




Bunden vers av Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Läst 268 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-04-09 18:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Du kan konsten.
2020-04-18

    ej medlem längre
Snyggt..
2020-04-14

  Ulf Carlsson VIP
Ferlinsk touche!
2020-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2020-04-14

  LenaJohansson VIP
Fin!
2020-04-10

    Max Poisé
Wow...do like!
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)