Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vällust


Minns du när kvällsdimmans slöjor
smakade på lustens sälta och landade
likt droppar från daggens blad.
Och när månen gick förbi,
svalde den vår lycka och lyste klart
resten av den ljuva natten.
Kvar låg vi dimmiga i det fuktiga gräset. 




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 318 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-04-11 12:25



Bookmark and Share


  danne //
Fin bild som träder fram!
2020-04-19

    ej medlem längre
Ljuvliga rader med välljudande vällust för kropp och själ
2020-04-11

    Lena Staaf VIP
Kärleksnatt. En dikt att njuta av.
2020-04-11

    Max Poisé
Det kommer värme ifrån denna som tilltalar...tack för det!
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M