Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uterum



i kommunen arbetar

var eviga dag motorsågarna

som går till attack

nu rakas det rent

på fåglarnas hem

Deras livsutrymme




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2020-04-11 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP