Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla utan tårar

Varför får man glädjetårar?
Kanske är det en känsla som inte existerar här på jorden,
För jag vet att när jag återigen får se mina nära och kära
så finns det inga tårar i himlen




Fri vers (Fri form) av Filosofien
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-14 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofien
Filosofien