Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenliv - Haiku

 

Näckrosen guppar

glatt i takt med havsnymfen.

Grodan lägger ägg.

  




Bunden vers (Haiku) av Miss M
Läst 306 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-04-17 17:55



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Gullig och vacker på samma gång, som en saga i haikuform! Applåder!
2020-04-22

    Lena Staaf VIP
Fint! Mytologi mitt i vårkänslan.
2020-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M