Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fråga

Förlovad med drakens dragningskraft.
Förlorad bortom lögner, fågelskrämman visar vägen.
Dyrbar facettslipad diamanthalsband brillierar som skönhetens vattenfall och jag för evigt önskar din närvaro du min älskling av snöflingor som aldrig föll.
Jagar mig själv bland havets korallrev. Flirtar med poesin. När tiden går baklänges samtidigt framåt. Kan nuet vara svår att greppa. Intill min skugga nyanser av rosa stjärnhimmel lyser upp verklighetens teaterscen. Nakna andetag och lagunen aldrig varit mer turkos som virvlande längtan mot det vackra och sköra.
Min hud med tunt lager av rosenkvarts skyddar mig. Blundar och drömmer om avskavd kärlek så tunn som fjärilsvingar. I pärlugglans blick jag finner lugn. Vill du vara min pärluggla, om så bara för en stund?




Fri vers av Black raven VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-17 18:48



Bookmark and Share


  danne //
Vilka bilder som träder fram .. blandat med mörker å ljus i en sorts limbo, den skrider liksom in i en...
2020-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP