Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pain is the way

pain is the path to the mystgery.
Kisses from venus on the other side.
Goddesses dressed in black.




Fri vers (Fri form) av Mrfinn
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-04-19 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrfinn