Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenskönor

när livet är ett äventyr

från andra sidan världen

som en svalkande hangout 

guldprydd hammmam i 

en efterprydd värld

 

allt är inte skönhet i neon

solkysst röst av naturliga 

under av en camerons k(bl)ick

i skuggan skymmer hon

och jaget är stolt stabilt

 

gassande strålar från en 

kämparglöd från det otänkbara

återhämtar sig livet ut 

penseln pryder en gudomlig identitet

ståndpunkter undersöks djupare

 

hur ter sig resan mot en färgstark värld

Lusten från en rymdriddare Jeanne d'Arc

genesis cartharsis

genesis cartharsis

genesis cartharsis

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-19 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP