Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖVERDOSERAD

Jag fick en överdos av det förflutna

Jag invaderades av nostalgi

Man kan inte hålla ögonen slutna

om man vill titta på ett fotografi

Allt det förskjutna och allt det brutna

Men även cirkus, fest och tivoli

Jag fick en överdos av det förflutna

En del är det väldigt svårt att låta bli

 

Det blev tumult i min belastade hjärna

när jag tog del av denna kavalkad

Som Fjärran Österns allra rödaste stjärna

skulle ha lyst över Rosenbad

Som om begreppen hade ställts på huvet

(och JA, jag VET, det heter "huvudet"!!)

När HSP-personligheten träffas

och överväldigas på alla sätt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 467 gånger
Publicerad 2020-04-19 14:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
väl skaldat, Larz! Bokmärker för omläsning
2020-04-22

  vakendrömmar
Jättebra! <3
2020-04-22

  Elaine.S VIP
Ibland kan man inte värja sig. Ibland vill man inte värja sig och ibland hinner man inte ens tänka tanken
2020-04-20

  Lottie Ålhed VIP
Fin dikt Första raderna mycket talande om den nostalgiska överdosen.
2020-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP