Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till minne.


Rötter i själen

Kärlek sätter rötter i ens själ

även när de är borta

du är inte svag för de mörka

stunderna i det stora djupet

det stora blå i saknaden 

du är stark som tar dig igenom det

och ibland kan de bara finnas i hjärtat 

men inte i det verkliga livet

jag tänker på dig varje dag

jag vill att du vet

jag tror att du vet 

Sinnet glömmer 

men hjärtat tar tid

tid tid tid 

ibland dagar

ibland år

ibland aldrig 

 

...den vackraste sanningen är ett öppet hjärta.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-20 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP