Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Social smocka

Hejsan, hur mår du idag?
Herregud, mår du bra!?
Det låter nästan löjligt!
Har du sovit som du ska?
Men alltså, hahaha!
Det är ju inte möjligt!

Kan du plötsligt säga hej
om nån tilltalar dig
just när ni möts på gatan
har du lärt dig säga tack
och ta konstruktivt snack?
Åh, Gud, det var som Satan!

Vet du hur du står emot
omvärldens stora hot
och alla dess demoner?
Är mobbarna minnen blott?
Va? Spelar du fagott?
Gillar du saxofoner?

Har du träffat nån från förr
och öppnat en stängd dörr
och lärt dig att förlåta?
Nej, då ska du höra nu
att det finns fler än du
och flera skäl att gråta




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-21 21:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här, bra skrivet!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP