Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor. Storm. Fly. Nu.

Känslor. Storm. Fly. Nu.
Över hav. Över land. Ut ur själ.
Ut ur mig. Aldrig in. Aldrig igen.
Alltid bort. Aldrig kvar. Fly. Fly.
Sök en sanning. Sök igen.
Känslor. Storm. Fly. Nu.




Fri vers (Modernistisk dikt) av vakendrömmar
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-22 08:59



Bookmark and Share


  Millner VIP
Mycket snygg! Rak, men komplicerad.
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

vakendrömmar
vakendrömmar