Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Vårrus

Våren är här!
Tulpanen öppnar sig
och dess inre skuttar
likt en ko på kosläpp.




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 276 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-04-22 09:34



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kul iakttagelse!
2020-04-22

  Anya VIP
Vilken härlig metafor. Ler!
2020-04-22

  Cikoria Blå VIP
De raderna fick mig att dra på munnen.
Tack för det.
2020-04-22

    Lena Staaf VIP
Livsbejakande vårdikt!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M