Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otroligt


regnmoln dunstade
kusin vitamin lyste
och så långt ögat kunde nå inte ett moln
bara himmelsblått
i dag var det 14 grader
och grannens pojkar sparkade
den röda bollen till krysset och i mål
cyklarna låg flera timmar
på asfalten bortglömda

det finns alltid något förundras över
värmen vi behåller när vi anstränger oss
i det här fallet menar jag
de jobbar sig varma,
det gäller även relationer
och du och jag älskade Uggla
jobbar varje dag oss varma
fast vi befinner oss
i spindelkungens bårhus

go kväll kram <3







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2020-04-22 20:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
himmel så bra saker jag glömt skrivit. :D
2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP