Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stridstupparna



hörde ett vrål och stampet från ovanvåningen
ner stormade 4 katter, när jag skrek "sluta"
har sett det närma sig skyttegravskriget
har fått två dominanter i huset
med vällingklockan var det dags igen
men nu fann jag beviset
Latte hade svart päls i mungipan
därpå kom Sotis nedför trappan med svart päls
i klorna, så hon viker sig inte
efter vad kattpsykologen J säger
de sköter sina strider själva....

för säkerhets skull måste jag klippa klorna
kattmamman biter av mustascherna
för de ska lugna sig, fast
det vore grymt det är deras antenner
då de orienterar sig i mörkret





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2020-04-23 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP