Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Du sa alltid av Katten Kim


Mitt hjärta säger

Mitt hjärta är fyllt av tankar
tankar som flyter runt i min kropp
tankar som gör min varm och glad.
När tankarna når upp till min hjärna
grips jag av vemod och tvekan
Vad har tankarna här att göra?




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-25 09:49



Bookmark and Share


  ULJO
Tankar är bra i alla situationer. Inspirerar till att göra skillnad
2020-04-27

  KattenKin VIP
Ja, de borde ha skor på fötterna! ;) Gullig dikt. Gillar din tolkning, eller resultatet av den inspiration läsningen av min dikt gav dig.
2020-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP