Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övervåld


Jag är trött,
jag kan väl ligga här
kl. tolv på dagen;
en pläd istället för ett täcke
för att markera skillnaden mot natten

Människor med vanor jag inte känner
kör personbilar längs riksvägar

Jag kan väl ligga här,
studera Knausgårds analys av Paul Celan,
medan yttertakets plåt knäpper
i det bleka soljusets svaga uppvärmning;
ett plåtspråk hackordnat
i mitt trötta dagsljus

Att finnas är ett stort övervåld




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-27 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP