Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God kväll älskade uggla tack kram <3


Solhanden

 

 

Han drömmer i solen

tassarna rör sig

han leker som barnet med sin skallra

löper efter fjärilarna

han spinner då solhanden 

stryker över pälsen

hans ena öra vrider sig och lyssnar

hörande, fastän sovande

liksom alla väsen

vaknar först till liv


av klockklangen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 407 gånger
Publicerad 2020-04-28 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP