Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1966

Hjärtat tycks ha stannat
på en plats
och jag vågar inte be någon

men jag hann
när jag vände mig om
känna
mitt värde
1000 gånger om
gjorde anspråk på mig själv
i smyg
smugglade undan något enormt
och så stort

förälskad
och där satt jag så självklart
och ville tala om för mamma
så underbart
men texten fick inte plats
något var förslutet
och tyst

Hjärtat tycks ha stannat
på en plats
och kartan är skymd
huset som nästan försvann
är gult
en station , en ort utan namn
mellan vatten och ett torn
vid en hamn

jag hörde vad du sa

- När du bjuder in mig, så kommer jag
och så gav du mig en kram
så trygg och stark
det fanns något bekant
som om jag alltid har känt dig
hjärtat helt plötsligt
som fanns

håll om mig

som i en drömn
satt fast i din kropp
så nära att
falla
innan du frågade mig
vilket år jag var född

66

sen minns jag bara ett barn
i din famn.










Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-28 18:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Wild Thing" med Troggs
"California Dreaming" med Mamas & Papas
"Paint It Black" med Strolling Bones

M fl, m fl...
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP