Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nocturna eskapader

Går ut sent om natten för att slänga mitt skräp.
Rädd att någon ska se mig, döma mig.
För hur jag gör fel.
Kartong bland plast.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Avslutad
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-28 18:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Se upp med Skräpstapo!
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Avslutad