Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lissen på dialekt

Vi sidder i soffan och håller kväll.
Vi e ente så glaua,
varken gubben min eller jau.

Vi haur ju ente sitt
våra glytta
po flejre vickor!

Di e skitviroseds fejl!!

Gubben satte po en ELLPE.
Musik hjälpor, lenar lidegranne
mod sagnaden.

Jau haur snackad
mä den ena tösen nu ikväll.
Snackad och snackad,
vi skrev ti varannra po tillefonen.

Hon kunne ente höra
add mina tårar rännde...

Hon förstou nock ändå...

Motte ditta snaurt tau slut!
Jau längtar mi forrdarrvad!




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-28 20:48



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Man känner mellan raderna saknaden efter "glytta".
2020-04-29

    Max Poisé
Himla kul å läsa denna högt!
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP