Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träning för fresterskor.


Frestelsens hus.


Tilll det enkla huset,
som var som alla andra
Långt från motorbruset
Kan man se de vandra.

Intill skog och äng.
Från alla håll och kanter.
Under himlens säng.
Inte några tanter.

Ingen man fick komma dit.
De lär i långsam takt.
Sakta bit för bit
att frestelse är makt.




Fri vers av Richard
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-07-09 08:58



Bookmark and Share


  Madjori
Mysig dikt, ock mycket bra rim.
Kan man få adressen ? *L*
Hälsn.
Madjori
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Richard