Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Född fri?

Känner inget
Känner allt
Vill skrika
Vill tusenfalt
ryta till
Likt ett lejon
och skicka
en uråldrig hälsning
om evig strid!
Finns det tid?
Finns det kraft?
Söker bortom
det jag aldrig haft
Ett svar,
en sanning,
en berättelse...

I lögnen,
I smärtan
I sorgen
har du en speciell plats.
Styrelseordförande
för mina drömmar.
Manipulatören med piskan

Vakna, vakna.

Men jag blundar
och värjer mig
ännu en gång
för dig








Fri vers (Fri form) av vakendrömmar
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-30 06:28



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Starkt som ett primalskrik men ändå kontrollerat. Bra beskrivet. Fint flyt. Gillar dina dikter!
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

vakendrömmar
vakendrömmar