Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden i mitt liv


Jag vill prata med dig om döden. 
Den är faktiskt livsviktig. Du vet, du lever inte om du inte ska dö någon gång. Jag ska leva som om jag ska dö imorgon. Så där fullt ut varje dag som så många pratar om. Nä förresten det orkar jag inte, då kanske jag dör på kuppen. Tror jag ska försöka dö lite balanserat. Men först ska jag leva vidare.




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-01 14:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lev livet så länge du lever,
fint fångat.
2020-05-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat! Alla människor ska dö. Ingen undkommer detta. Så lite balans i livet är nog det rätta.
2020-05-02

  Quasimodo
Bra här för det att hitta en balans mellan liv och död i livet!
2020-05-01

  AndLou VIP
Bra där! Har själv gjort åtskilliga försök att leva livet fullt ut, men rekommenderar det mer balanserade alternativet! :)
2020-05-01

    Lena Staaf VIP
Lite balanserad död, det var en bra målsättning!
2020-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M