Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husarrest

Husarresten slår hårt
mot dem som coronan vill åt
När tar allting slut
när får man gå ut
och roa sig utan prut.
Kanske tar det slut
först när coronan tagit sin tribut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-02 08:11



Bookmark and Share


  ULJO
Vi måste leva även i kristider
2020-05-05

    Sefarge VIP
Att gömma sig och vänta på
det förlösande vaccinet
Kanske inte är ett liv
I långa längden?

2020-05-02

  Öknens Ros VIP
Det står i framtiden skrivet
Vilka som får behålla livet
2020-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP