Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje försök till beskrivning av livet - som här - är dömt att misslyckas och falla i glömska. Sådant är livet.


Livet är svårt att förklara.


Ack ja,
hur svårt livet kan vara
och glädjerikt
och svårt att förklara.

Hur man kan diskutera
och intrigera
utan känsla
utan att vänsla.

Ett ekorrhjul
är vad man behöver.
Livets strävan och mål.
Frihet kanske -
men inte mer än man tål.

Äta bör man
annars dör man
Äta gör man
ändå dör man.
Sa en lekkamrat fär längesen.
Och i alla fall det - gäller än.




Fri vers av Richard
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-07-09 12:18



Bookmark and Share


    Bim
Raderna småpratar ,som över en kopp kaffe ,med ett alldagligt fint konstaterande.Hälsn.BIM
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Richard