Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration Du är av TvåTungor


Evighetsträdet

Ett träd som tål stormar det är jag
tål alla vindar dag efter dag

Nu är jag skröplig och svag
men står ännu ett tag

Under mig spirar ett skott
som ännu inte ljuset nått

Det tar över efter mig
om och om igen i evig tid.




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-03 09:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tjusigt
Livets växtkraft går ej att förneka
Efter 50 års upphörande av
all mänsklig civilisation
Finns ej så mycket
Tecken av den
kvar!
;)
2020-05-03

  Öknens Ros VIP
Bra beskrivet om naturens generationsskiftning.
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP