Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration. Inifrån sett av Lottie Ålhed


Vårmorgon

Ljuset lyfter sakta över granens topp,
skuggorna skingras
nattens alla läten i skogen dör ut.
Dagens ljud tar över, vindens sus i träden,
fåglars sång
humlornas sökande surr efter nektar
gräset som bugar sig för vinden
Blommor som sträcker ut sina blad mot ljuset,
alla lukter bedövar sinnena

En ny underbar dag har börjat




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-03 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP