Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Möten

 

att beröras av

skönheten under ytan

fågelhjärtat tickar

sorgen är delbar

när vi läser ögat

trots läpparna ler

det oläkta såret

sorgen är delbar

om vi känner den

med hjärtat

då delar vi den

förnekelsen

i barndomen

 

 

anm

en Thaivän som blev bortadopterad

familjen hade inte råd

men hon hade tur fick en fosterfailj

som var förmögen

hon gav pengar till sin biologiska familj

som vuxen

men såret finns där

i närbesläktade situationer

familjetraditioner

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2020-05-03 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP