Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016


håller med dig klokuggla


"förstår man inte sanningen
är det oärligt att uttala sig den"

"även våra olikheter är bara ett perspektiv
om hur vi har det och andra ej
i den märkvärdighet vi kallar för liv
och varför göra det till en stor grej"

anm.
idag är vi så luttrade
att det mesta blåser av oss
tragiskt vad människor kan göra
för dräpa andra


björnkram Peter Pan
från Tingeling




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-12-29 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP