Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen av svalor

Gården
står här än
Lite vilse
i tiden
Svalorna
som byggde
sitt bo här
kommer inte mer
Kvar vibrerar
ett stilla varför




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-03 15:05



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fin dikt, "lite vilse i tiden" är målande beskrivet, saknad efter det som varit känns det som.
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP