Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orubbad

Trädens åldriga
stammar skimrar
som guld
i kvällningen
Sakta lägger sig
gårdens vishet
till ro
Förvissad om
att förbli orubbad
efter världens kris




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-03 15:07



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vishetens meditativa skimmer.
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP