Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vickar på höften

 

utanför mitt fönster
står stjärnorna på rad
de blinkar och glittrar
likt ett rytmiskt discohav

jag vickar på höften
sätter kroppen på glänt
andas ut alla tvivel
som jag länge har känt

utanför mitt fönster
står stjärnorna på rad
jag vickar på höften
tittar ut och vänder blad




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 422 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2020-05-04 14:14



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rytmiskt till både form och innehåll.
2020-05-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Lekfullhet och styrka i fin kombination!
2020-05-04

  Cikoria Blå VIP
Lekfull och kul att läsa.
Samt säger något.
2020-05-04

    ej medlem längre
Det är viktigt att vända blad
2020-05-04

  Nina Nightwish
Underbar!
2020-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M