Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Utanför dörren står plötsligt en vän.
Lämnar över en bok hon lånat.
- Har du inte fått mitt brev? Inte?
- Då får du det i morgon!
- Jag skulle ändå åt det här hållet.
Sen åker hon iväg.
Sådana vänner är det gott att ha;
Kommer med en bok.
Lämnar över några plantor.
Byter några ord. Skickar brev.
Stickar mig en halsduk. "Det var så roligt att sticka med det garnet."
Enkel och ren vänskap.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-05 23:09



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack du är lycklig som har en sådan vän
2020-05-08

  Öknens Ros VIP
Lyckliga du som har en sådan vän!
2020-05-06

    Max Poisé
Ovillkorlig vänskap...den bästa av dem alla!
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP