Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kameran ljuger inte. #Senryu


Selfie

Tog en selfie
kände mig ung och rätt snygg
borde ej tittat...




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-06 17:31



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Man vänjer sig aldrig vid sitt
nya anlete. Det gamla hänger kvar i
så där 30 år eller så.
2020-05-07

  Öknens Ros VIP
Det är nåt med speglar och kameror, de visar en helt annan bild av en själv. Har upplevt detsamma. ;)
2020-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul med klös! Ibland är det bra om man ser lite dåligt.
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP