Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten har börjat

Stjärnorna strör sitt silvriga ljus
över frostnupen mark
Månens bleka sken silar genom
grenar och formar långa skuggor

Mjuka osynliga vågor
sprider sig som ett omen
över skogar och nejder

Andar tar över,
mjuknar i månens sken
sprider sig i skogens dunkel

Vinden lägger sig
allt är tyst
natten har börjat




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-07 15:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vackert om natten.
2020-05-08

  Blomma-Stjärna VIP
så fin så...
bokmärker!
2020-05-07

  Marita Ohlquist VIP
En vacker text, guld värd, 24 carat!
2020-05-07

  KattenKin VIP
Oj vad fin! Magisk.
2020-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP