Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på repeat

här är jag igen
med tungan i din mun
med livet i ditt grepp
halsen skrynklad under din slutna hand

en ranglig smörblomma utan skyddande blad
avklippt från mitt rotsystem

i vilken riktning kommer du sätta min kropp
när du är klar
jag vill inte hitta mig själv hos dig igen

you don't care a bit
you don't care a bit
you don't care a bit




Fri vers av Havsblod
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-07 22:04



Bookmark and Share


  Love Död
imogen heap!
2020-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Havsblod