Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan alla våra andetag

Följ vägen

Den som når långt bortom horisonten

Vad som möter oss där vet ingen

Blott våra hjärtan viskar därom

 

Är det solsken värme och glädjens gemenskap

Eller mörker kyla och ensamhetens tystnad

Vi möter där bortom vägs ände

 

När den sista dagen nått sitt slut

När vårt sista steg vi tagit

Får vi svaret som bott i våra hjärtan

Sedan det första andetaget till det sista

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-08 11:26



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, fint, ja man vet ju aldrig eller får veta om slutet och vad som händer sedan
2020-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om vad som finns efter döden.
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP