Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fanns där.

Mörkrädd liten kille med mycket fantasi.
Det mesta var läskigt och farligt.
Under mina första små steg, mina första ord.
Du fanns där.

Din doft, din trygga famn när jag var rädd.
Min lilla hand som sökte din.
När min kropp behövde plåster. När min själ behövde tröst.
Du fanns där.

7 år, ensam på sjukhus.
Du står i dörröppningen till salen, minnet finns kvar.
Så liten och skör där i sängen.
Du fanns där.

Mamma, du har alltid funnits med mig.
Igår lämnade du min värld.

På bordet står ditt foto, du ler varmt.
Mina tårar rinner, bränner i mina ögon.
Du finns inte längre där.




Övriga genrer av Starkskör VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-08 12:24



Bookmark and Share


  Känslan
Känner igen känslan så väl. Du klär känslorna i vackra ord som beskriver både trygghet och smärta.
2023-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Starkskör
Starkskör VIP