Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett uns av tvivel

Bakom varje fruset andetag

Finns ett ögonblick av längtan

Finns en bortglömd dröm

 

Bakom varje stråle utav ljus

Finns ett uns av tvivel kvar

Finns en skugga mörk och tyst

 

Bakom varje sorgset minne

Finns ett spår av det som var

Finns en tystnad utan slut

 

Bakom varje regnbåge utan skatt

Finns ett lyckopiller utav skratt

Finns en sång full av hoppfullhet




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-09 22:07



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Närmast hymnliknande med upprepande
prepositionen "bakom" och verbet
"finns".

2020-05-14

  ULJO
Gillar särskilt
"Bakom varje regnbåge utan skatt
Finns ett lyckopiller utav skratt"
2020-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om livet!
2020-05-11

  den nakna poeten
Fint skaldat om det livet erbjuder och hur vi väljer att ta emot det.
2020-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP