Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MATA INTE TROLLEN!

Mata inte trollen!

De lever av ditt hat

Skippa offerrollen

Och ge dem ingen mat

Mata inte trollen!

De är ett Satans pack

Ingenting i bollen

men alltid till attack

 

LARZ GUSTAFSSON 10/5 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2020-05-10 07:14



Bookmark and Share


  Koloristen
Here comes the bums...
2020-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP