Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallonskott

Skälvande liv som
trotsar världens oro
Står stadigt rotad
I gårdens mylla
Graciös och grönskande
med sina veckade blad
Strävar mot himlen
för att sedan dö
och återuppstå igen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-10 16:29



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Kontraster, en tröst, fin rytm.
2020-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP