Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter Barnbarnen

Abstinensen är svår
när jag dig inte når
längtan efter min lilla tjej
är svår för mej

Du är så näpen och fin
tänk att du är min
när du ler mot mej
min lilla tjej

Nu skall du sova sött
har blivit så trött
sitter och håller din lilla hand
du rör på dig lite ibland

Svaga ljud jag hör
tyst jag smyger
och ej stör
sömnen den är skör




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-11 09:32



Bookmark and Share


  Margit Grell
Fint förmedlar du känslan av samhörighet.
2020-05-14

  Blomma-Stjärna VIP
precis så ja - så är det för mig också nu!
2020-05-11

  ULJO
Förstår det fullt ut.
2020-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan och saknad efter ett älskat barnbarn!
2020-05-11

  KattenKin VIP
Fin längtan efter de små trollen här i vår trista karantän.
2020-05-11

  Öknens Ros VIP
Fint om längtan efter barnbarnen.
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP